Skip to main content

Inspiration til uddannelse

Læs andres overvejelser omkring valg af uddannelse. Bliv inspireret, til selv at springe ud i det eller kontakt eVejledning, hvis du vil vide mere.

God planlægning kan være vejen frem

For Bebiane Møller Kristiansen har god planlægning igennem hendes studietid været afgørende for, at hun blev færdig med sin uddannelse, og stod med sit eksamensbevis i hånden. Det kan for mange være et puslespil, at få hverdagen til at hænge sammen, med både venner, familie og forberedelse til studiet på én og samme tid. Bebiane opfordrer alle der skal starte, eller er i gang med at studere, at planlægge sin tid, så vidt det er muligt. Det kan hjælpe med at skabe overblik og give mere tid. På den måde vil man nemmest komme igennem sin uddannelse, med det resultat som man stræber efter. Er du god til at planlægge din hverdag eller kan det være udfordrende?

Uddannelse kan åbne døre i fremtiden

Ved at tage en uddannelse vil flere døre stå åbne, og dermed vil der være flere jobmuligheder. For Suersaq Møller var dette klart motivationen for at tage en uddannelse. Han ville sikre sig en stabil og god fremtid for sig selv. Han havde tidligere arbejdet i butik, og nød at servicere kunder. Suersaq valgte at tage en snak med sine tidligere undervisere og sammen fandt de frem til at uddannelsen til butiksassistent ville være noget for ham. For ham skabte det en tryghed at vide, at han kunne bruge uddannelsen inden for forskellige brancher, og dermed åbne flere døre for sig selv i fremtiden.

Du kan kontakte eVejledning, hvis du gerne vil vide mere om hvad du kan bruge din uddannelse til.